ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ ΕΔΩ!

Θησέως 12-14, 2ος όροφος

 

105 62  Σύνταγμα, ΑΘΗΝΑ

ΕΛΛΑΣ

info@selection-travel.gr

Tel: +30 210 3236130

Fax: +30 210 3236131

 

 

Σερβία - Βελιγράδι

6 ημέρες

Αναχωρήσεις:16, 23, 30/07, 06, 13, 20, 27/08, 17/09, 23/10

Γεύμα με πλούσια πιάτα, κρασί & μουσική στο εκπληκτικό Sremski Karlovci, στις όχθες του Δούναβη

 

1η μέρα: Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Πρωινή αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.  Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε την συμπρωτεύουσα. Διανυκτέρευση.
2η μέρα: Θεσσαλονίκη - Βελιγράδι

Μετά το πρωινό , πορεία για τη Σερβία και την όμορφη πρωτεύουσά της, το Βελιγράδι . Τακτοποίηση στα δωμάτια μας και γνωριμία με την πόλη πεζή.Γοητευτικό μες στις αντιθέσεις του, γεμάτο πάρκα, με πολύ ζωντανή coffee & bar culture, το Βελιγράδι δεν πλασάρεται τυχαία ως το Βερολίνο των Βαλκανίων από τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας , δείπνο και διανυκτέρευση

3η μέρα: Βελιγράδι, το «must» των Βαλκανίων

Πρωινό και ξενάγηση στο πανέμορφο Βελιγράδι, με το φρούριο Kalemegdan να δεσπόζει πάνω από τη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάβα, μία από τις πιο φωτογραφημένες, από τουρίστες , πόλεις στον κόσμο. Τα περισσότερα αξιοθέατα βρίσκονται στην παλιά πόλη. Ο πεζόδρομος Κνεζ Μιχαήλοβα, η Λυρική Σκηνή, η Βουλή, τα παλιά Ανάκτορα, ο ναός του Αγίου Σάββα, ο τρομερός πύργος Νεμπόισα όπου μαρτύρησε ο Ρήγας Φεραίος είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα θαυμάσουμε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση .

4η μέρα: Εθνικό Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci

Επίσκεψη σε ένα από τα μεγαλύτερα Εθνικά Πάρκα των Βαλκανίων, την Φρούσκα Γκόρα, όπου βρίσκονται τα Ορθόδοξα μοναστήρια του Σερβικού «Αγίου Όρους» και αποτελούν μοναδικό πολιτιστικό και ιστορικό μνημείο (UNESCO). Θα επισκεφθούμε δύο ή τρεις μονές. Συνεχίζουμε για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας το Νόβι Σαντ . Χτισμένο στις όχθες του Δούναβη , στη γραφική παλιά πόλη ο επισκέπτης μπορεί να περπατήσει κατά μήκος του πεζοδρόμου Zmaj Jovina και να ανακαλύψει μικρά μαγαζιά και κρυμμένες πλατείες. Επόμενος σταθμός το κουκλίστικο Sremski Karlovci, όπου το μεσημέρι θα έχουμε πλούσιο γεύμα με κρασί και μουσική σε επιλεγμένο εστιατόριο. Επιστροφή στο Βελιγράδι.

5η μέρα: Βελιγράδι - Σκόπια

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, πρωινή αναχώρηση για τα Σκόπια, ώστε να ολοκληρώσουμε την όμορφη αυτήν εκδρομή μας με μία ακόμα πόλη της πρώην ενωμένης Γιουγκοσλαβίας. Μετά την περιήγησή μας στην πόλη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο.

6η μέρα: Σκόπια - Αθήνα

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για την Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα.

 

                   Κόστος κατ’ άτομο


Αναχωρήσεις      Early Booking    Δίκλινο   Μονόκλινο    Παιδί

16, 23, 30/07
06, 13, 20, 27/08
17/09, 23/10             375€              395€      +130€         315€

 

 

 

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia

 • 5 διανυκτερεύσεις  σεξενοδοχεία 4*  (1 Θεσσαλονίκη, 3 Βελιγράδι , 1 Σκόπια)

 • Ημιδιατροφή στο Βελιγράδι και στα Σκόπια

 • Γεύμα με πλούσια πιάτα, 1 ποτήρι & μουσική στο κουκλίστικο Sremski Karlovci, στην όχθη του Δούναβη (ως μέρος της ημιδιατροφής στο Βελιγράδι)

 • Τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός στο Βελιγράδι

 • Περιηγήσεις , εκδρομές όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα

 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδόςτου γραφείου μας

 • Δημοτικός φόρος Βελιγραδίου 1,30 €/άτομο/νύχτα

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης &ταξιδιωτική ασφάλεια έως 75 ετών

 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Checkpoint 15€

 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους,  ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων

 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό

 

Τα ξενοδοχεία μας ή παρόμοια:

Θεσσαλονίκη:DavitelTobacco 4*

Βελιγράδι: 88 Rooms 4*

Σκόπια: Duvet 4*

 

Γενικές σημειώσεις:

 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.

 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων .

 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.

 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.

 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες

 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.

 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.

 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών  Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site www.smileacadimos.gr  .