ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

EXPLORE.
DREAM.
DISCOVER.

ΤΑΪΛΑΝΔΗ-ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
Από 1490€
11 Μέρες 

Ξενοδοχεία 4*,ΒΒ
-Με έντονα τα στοιχεία της Αυτοκρατορίας η Ταϊλάνδη, αποτελεί τον ομορφότερο συνδυασμό φυσικού πλούτου, εξωτισμού, αγορών, παραθερισμού και ταξιδιωτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Η χώρα του μασάζ και των ανέσεων, ξέρει να χαλαρώνει τους επισκέπτες της σε τέτοιο βαθμό, που μία επίσκεψη δεν είναι ποτέ αρκετή.Η Σιγκαπούρη από την άλλη αποτελεί μια σύγχρονη ασιατική Βαβέλ, κράμα λαών και πολιτισμών, κόμβο μεταφορών και διεθνούς εμπορίου, μια χώρα με καλπάζουσα οικιστική ανάπτυξη, εντυπωσιακό πολεοδομικό σχεδιασμό και τροπική φύση. Ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του κόσμου που έχει εξελιχθεί σε μία από τις πλουσιότερες χώρες της Ασίας. 

ΜΑΛΑΙΣΙΑ-ΒΟΡΝΕΟ- ΛΑΝΓΚΑΟΥΙ -ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
Από 1650€
15 Μέρες

Ξενοδοχεία 4* και 5*, BB

-Καλώς ήρθατε στη Μαλαισία, εκεί όπου οι πολυσύχναστες πόλεις συμπληρώνονται από εθνικά πάρκα με τροπικά δάση και άγρια ζώα. Οι όμορφες, εξωτικές, γαλήνιες, αμμώδεις παραλίες των ειδυλλιακών νησιών σχηματίζουν το σαγηνευτικό εξωτικό τοπίο. Τα ορεινά χωριά με ξύλινα σπίτια συνεχίζουν την παράδοση των πασσαλόκτιστων σπιτιών των ψαράδων στις ακτές.
-Σιγκαπούρη, Κουτσίνγκ, Λίμνη Μπατάνγκ Άι, Φυλές Νταγιάκ, Κουάλα Λουμπούρ, Πουτρατζάγια, Μέλακα, Λανγκάουι (ή παραλία Νταμάι, Σουλτανάτο Μπρουνέι)

ΒΙΕΤΝΑΜ
Από 1660€
13 Μέρες

Ξενοδοχεία 4*και 5*,HB

-Καλημέρα Βιετνάμ!!!
Το Βιετνάμ το επισκέπτεσαι όχι μόνο για να βιώσεις τις δυο πόλεις-θρύλους, το Ανόι και το Χο Τσι Μιν (Σαϊγκόν), αλλά και το Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ, κάνοντας βαρκάδα σε καταπράσινα κανάλια με σκηνές της καθημερινής ζωής των ντόπιων να εξελίσσονται μπροστά στα μάτια σου, καθώς και το μαγευτικό Χουέ - την παλιά αυτοκρατορική πρωτεύουσα με την απαγορευμένη πόλη και το ποτάμι των αρωμάτων που την διασχίζει.

ΙΟΡΔΑΝΙΑ
Από 775
5 Μέρες
Ξενοδοχείο 4* και Camp 

 - Το Βασίλειο των παραδόσεων, των Ελληνορωμαϊκών μνημείων, του ρομαντισμού της ερήμου, των τουριστικών θέρετρων της Νεκράς Θάλασσας, των αγορών με χαλιά και αραβουργήματα - όλα αυτά είναι ένα μικρό μόνο δείγμα των πολλών για τα οποία φημίζεται η χώρα.

Ακολουθήστε τα ταξιδιωτικά σας όνειρα, κάνοντας βόλτες με καμήλες στην έρημο, σαφάρι στην ξακουστή Πέτρα ή spa στις πολυτελείς μονάδες της Νεκράς Θάλασσας!
 - Αμμάν, Γέρασα, Νεκρά Θάλασσα, Βηθανία/Ποταμός Ιορδάνης, Διαμονή στην έρημο Ουάντι Ραμ, Πέτρα

ΛΙΒΑΝΟΣ
Από 720€

6 μέρες
Ξενοδοχείο 4*, HB


- Ο Λίβανος, μια ορεινή, μικρή παραθαλάσσια χώρα στη σκιά των δύο ισχυρών γειτόνων της - της Συρίας στα βόρεια και ανατολικά και του Ισραήλ στα νότια - είναι μια από τις πιο όμορφες και ενδιαφέρουσες χώρες της Μέσης Ανατολής. Κατακτητές και έμποροι, Έλληνες και Φοίνικες, Πέρσες και Ρωμαίοι, Άραβες και Σταυροφόροι, Γενοβέζοι και Οθωμανοί, όλοι έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα ίχνη τους στα εδάφη του και έχουν συμβάλει στην πλούσια πολιτιστική του κληρονομιά.
-Βηρυτός, Τρίπολη, Βύβλος, Σπήλαια Τζέιτα, "Ιερή Κοιλάδα", Κέδροι του Λιβάνου, Ντέι Ελ Καμάρ, Μπααλμπέκ, Ααντζάρ, Κοιλάδα Μπεκάα, Οινοποιείο Ξαρά, Σιδώνα, Τύρος

ΙΣΠΑΝΙΑ
Από 585
5/10 Μέρες
Ξενοδοχείο 4*


 

Η Ισπανία είναι μια χώρα με άπειρες ομορφιές και με στρατηγική γεωγραφική θέση, καθώς βρίσκεται μεταξύ της Ευρώπης, στην οποία ανήκει, και της Αφρικής.

Απο την αρχαιότητα θεωρείται το σταυροδρόμι της Δύσης.

 

Διάφοροι λαοί, φυλές και πολιτισμοί πέρασαν απο εκεί αφήνοντας πίσω τους μία μοναδική κουλτούρα και μια αξιοθαύμαστη σύνθεση πολιτισμών.

Η Ισπανία υπήρξε ελληνική,  φοινικική, ρωμαϊκή  , εβραϊκή , γοτθική, αραβική, και τέλος χριστιανική και ευρωπαϊκή.  

Κατακτήθηκε πολλές φορές και αργότερα έγινε και αυτή κατακτήτρια μεταφέροντας τον πολιτισμό της σε όλο τον κόσμο

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ ΕΔΩ!

Θησέως 12-14, 2ος όροφος

 

105 62  Σύνταγμα, ΑΘΗΝΑ

ΕΛΛΑΣ

info@selection-travel.gr

Tel: +30 210 3236130

Fax: +30 210 3236131